atrestaurant.jpg

ASSESSORAMENT

T'agradaria convertir el teu balcó o terrassa en un petit espai comestible? Necessites consells per a aconseguir un hort comunitari més productiu? Potser instal·lar un jardí d'herbes comestibles per a la teva oficina on conrear amanides i aromàtiques per als treballadors? T'agradaria muntar un hort per a la teva escola i fins i tot ensenyar als nens i nenes a cuidar-lo i gestionar-lo?

LES OPCIONS SÓN INFINITES I AL NOSTRE EQUIP DE DISSENYADORES I JARDINERES ELS ENCANTARIA AJUDAR-TE A FER-HO POSSIBLE.

OFERIM Assessorament A LA CIUTAT DE BARCELONA I Rodalies.

PER A MÉS INFORMACIÓ ENS POTS ESCRIURE A GARDENSBCN@CITYPLOT.ORG

 

A casa

Siguin quins siguin els teus desitjos comestibles, podem fer una visita a casa teva i ajudar-te a planificar i crear l'hortet dels teus somnis. 

Les nostres sessions inclouen: consells sobre què, on i quan plantar o sembrar; com combinar herbes, flors, hortalisses i baies per a crear un ecosistema bio divers que aporti més bellesa al teu entorn i alhora et proporcioni uns aliments nutritius i deliciosos.

També podem assessorar-te per a la instal·lació d'un sistema de compostatge amb cucs de terra o bokashi i aconsellar-te per a crear i mantenir un sòl sa i viu!

Podem dissenyar i crear junts una espiral d'herbes aromàtiques o bancals per al cultiu si tens un jardí. Fins i tot podem ajudar-te a planificar un verger o bosc d'aliments amb hortalisses perennes per al teu jardí.

A L'ESCOLA

Creiem que tota escola necessita un hort i que cada infant hauria d'aprendre a cultivar els seus aliments!

Ajudem a parvularis, escoles i instituts a crear horts per a tot tipus d'espais i mides. Tenim experiència en adaptar dissenys per a casos molt específics, des d'horts amb bancals o taules i caixes de cultiu, fins a jardins verticals i jardineres per a les finestres de les aules on  puguin créixer amanides i herbes.

També hem desenvolupat un programa de quatre estacions per a totes les edats ( 2- 16 anys ) que s'enfoca en les llavors, els cultius, la collita i la preparació dels aliments a la cuina.

Ens especialitzem en el disseny d'horts juntament amb la canalla, els professors, els pares i la comunitat.

A la feina

Imagina si poguessis collir amanida fresca i algunes herbes per a la pausa del migdia.

Estar en contacte amb les plantes a l'oficina és una fantàstica manera de desconnectar, relaxar-se i mantenir-se sa.

Nosaltres t'ajudem a muntar un jardí comestible al balcó, al terrat, al pati interior, qualsevol espai que tinguis disponible.

Primer fem plegats el disseny i després et proporcionem les caixes, estructures verticals o jardineres amb bancs on asseure's per a plantar-hi les herbes, flors i hortalisses que millor s'adaptin al teu espai.

Posteriorment podem ensenyar-te a fer-ne el manteniment o també t'oferim fer-lo nosaltres per tal d'assegurar-nos que mai no hi falti de res!

RESTAURANTS

Els darrers anys, hem treballat amb xefs i restaurants per a dissenyar horts que s'ajustin als desitjos i necessitats de la cuina i al mateix temps ens hem encarregat del conreu, collita i manteniment per a poder oferir herbes, hortalisses i flors fresques durant tot l'any.

A Amsterdam hem dissenyat, creat i gestionat un hort al terrat d'un restaurant on els xefs collien les plantes per als seus plats.

També hem dissenyat un sofisticat jardí amb caixes de cultiu on els mateixos clients podien collir les herbes, fulles i flors per als seus tes, amanides i entrepans.

Des del 2015 ens encarreguem dels horts i l'hivernacle del Restaurant AS a Amsterdam, cultivant herbes, microverds, hortalisses i flors comestibles per a la cuina.